Kock, Regionservice, Restaurang Solsidan

Kock, Regionservice, Restaurang Solsidan

Arbetsbeskrivning

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Restaurang Solsidan tillagar och serverar luncher måndag till fredag. Café Träffpunkten med butik ligger i huvudentrén och har öppet alla dagar i veckan. Där kan våra gäster köpa lättare måltider och fika. Totalt arbetar här cirka 18 medarbetare, bestående av kockar, kallskänkor, restaurang- och butikspersonal.


Kock, Regionservice, Restaurang Solsidan

Arbetsuppgifter

Är du vår nya kock till vårt köksteam?
Restaurang Solsidan är en lunchrestaurang som är belägen på Centralsjukhuset. Vi är en populär restaurang med ca 450 gäster om dagen och vi erbjuder sju olika rätter varje dag. Vi lagar den mesta maten från grunden i storhushåll och använder oss i hög grad av ekologiska råvaror och närproducerat. Vi jobbar dagligen aktivt mot våra miljömål. Du kommer främst att jobba med matlagning men även menyplanering, servering och disk ingår i tjänsten. Utveckling och förbättringar är också en naturlig del av arbetet. Vi lägger stor vikt vid idérikedom och kreativitet i köket.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag och du har din tjänst på Restaurang Solsidan. Då vi har ett tätt samarbete mellan enheterna kan arbete inom övrig kostverksamhet bli aktuellt. Det innebär att man kan få möjligheten att jobba på flera olika arbetsplatser på Centralsjukhuset i Karlstad och Regionens hus.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tjänsten ställer krav på dina personliga egenskaper, att du är flexibel och har förmågan att prioritera om när arbetet kräver. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga då arbetet innehåller kontakter med så väl kollegor och kunder. För dig är det naturligt att arbeta med miljö- och hållbarhetstänk. Tjänstens utformning innebär även att du behöver ha förmågan att hålla högt tempo, samtidigt som leverans av tjänst och servicen till kund med kvalité är i fokus. Förstår detaljernas värde i att medverka till en förhöjd upplevelse för gästen. Du gillar förändringar och tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom restaurangbranschen eller storhushåll. Du behöver ha en dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare för Kommunal nås via växeln 010-831 50 00

Kontaktpersoner på detta företaget

Verksamhetschef Kulturcentrum Nina Höjdefors
054-701 10 50
Facklig företrädare DIK Per Söderling
054-701 10 42
Facklig företrädare Vision Anna Knutsson
054-7011036
Kommunikationschef Hedvig Bergenheim
054-701 10 19
HR-specialist Karin Carlsson
054-701 10 08
Analytiker Bo-Josef Eriksson
054-701 10 46
Rekryterare Qtym John Johansson
054-14 18 00
Rekryterare Qtym Sara Magnusson
054-14 18 06
Strateg Yvonne Lennemyr
054-7011043
Kulturchef Ulf Nordström
054-701 10 33

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Värmland
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 mars 2021
  • Ansök senast: 5 april 2021

Besöksadress

Lagergrens gata 2 65115 Karlstad
None

Postadress

None
Karlstad, 65115

Liknande jobb


Kockar till Väggaskolan

Kockar till Väggaskolan

1 juli 2024

Kock till Bålbroskolan

Kock till Bålbroskolan

1 juli 2024