Kock rekryteras till Bake My Day/Oh My good!

Kock rekryteras till Bake My Day/Oh My good!

Arbetsbeskrivning

OM BAKE MY DAY:
Bake My Day är Sveriges snabbast växande bageriföretag! Vi tillverkar allt från bröd, surdegsbröd, kaffebröd, tårtor, bakelser, konditoribitar, kallskänk samt maträtter. Då vi nu har vuxit ur våra nuvarande lokaler och fortsätter att växa så bygger Bake My Day en ny produktionslokal på 10 000 m2 i Arlandastad. Bake My Day kommer hösten 2024 att flytta till Arlandastad men fram tills dess är arbetsplatsen belagd i Huddinge.
Vi har under det senaste åren jobbat med vårt färdigmatkoncept som har en public premium position, dvs. väldigt hög kvalitet till ett bra pris. Våra maträtter går under varumärket ”Oh My Good”. Maträtterna säljs idag i Mälardalen både inom dagligvaruhandeln och hotell -& restaurangsegmentet. Genom vår säljkår och existerande distribution så täcker vi redan idag allt mellan Uppsala, Norrköping och Västerås med över 800 dagliga leveranspunkter.
Mer om Oh My Good!går att läsa här:https://ohmygood.se/och mer om Bake My Day finns här:https://www.bakemyday.se/


OM TJÄNSTEN:
Vill du vara med på resan?
Dåförsäljningenkontinuerligt har ökat så behövs det ytterligare en personsom kan ingå i köksteamet och vi söker nu en duktig kock.I dagsläget satsar man mycket på ett växtbaserat sortiment av varmrätter men även kyckling och fisk i det kalla sortimentet. Om du har rätt kompetens och inte är rädd för att arbeta hårt så har vi en plats för dig!
Dina arbetsuppgifter består av att förbereda och tillaga maten som till exempel attgrilla kyckling, koka kolhydrater samt göra olika såser och röror.
Företaget är kollektivanslutet till Livs och arbetstiderna kan variera men är förlagda främstsöndag till torsdag dagtid. Vi hoppas på att tillsätta tjänsten fortast möjligt.
Du blir anställd direkt av Bake My Day efter att Majola har genomfört rekryteringen.

OM DIG SOM SÖKER:
Du är en utbildad kock med restaurangutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i både varm- ochkallkök. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet på minst 2 år. Du har goda kunskaper kring hygien och du är organiserad, pålitlig, har teamkänsla och passion för ditt yrke.Du ärsjälvgående och har en vilja att utvecklas tillsammans med företaget.
Vi tror att:
Du har goda kunskaper om allergener och specialkost.
Du kan hantera stora produktionsvolymer.
Du har erfarenhet av att jobba efter recept.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift för att kunna förstå och räkna recept och produktionslistor.


VEM ÄR DU?
Du har ett glatt humör och en positiv inställningDu är en engagerad medarbetareDu gillar att ta initiativ och ansvarDu vill lära dig mer för att kunna utvecklasDu är en stolt representant för varumärket

Låter detta som tjänsten för dig? Ansök då direkt via vår annons!

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 oktober 2024
  • Ansök senast: 5 mars 2025

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024