OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Majola RestaurangKonsult rekryterar nu en kock till en fast tjänst på Fredrik Erikssons härliga Långbro Värdshus. Här ges du möjlighet att arbeta i köket hos en personlig och gastronomiskt framstående restaurang och dessutom ingå i Fredrikfamiljen där man tar vara på sina medarbetare och erbjuder både trygghet och utveckling. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Långbro Värdshus efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
OM TJÄNSTEN:
Långbro Värdshus ligger i en vacker, äldre byggnad i grönskande parkmiljö och erbjuder en hemtrevlig miljö med personlig service på hög nivå. Här serveras vällagade svenska rätter som förnyas genom internationella influenser, givetvis lagade från grunden med högkvalitativa råvaror. Ett besök på Långbro Värdshus ska vara en helhetsupplevelse för alla sinnen, oavsett om man är där till vardags eller till fest.
Som kock på Långbro Värdshus ingår du i ett starkt och kunnigt team och har en trygg arbetsgivare som är mån om sina anställda. Här förstår man vikten av att ta hand om sina medarbetare för att kunna röra sig framåt och man följer därför den egna Krogkoden - visionen om den hållbara arbetsplatsen. Krogkoden handlar om värdering av värdskap, värme och öppenhet och om att inkludera alla - oavsett bakgrund och erfarenhet. Med omtanke och känsla för det gastronomiska hantverket driver man ständigt verksamheten framåt och tillsammans skapar man en hållbar restaurang som varken gäster eller personal vill lämna.
OM DIG SOM SÖKER:
- Till denna tjänst som kock söker vi en glad, energifull, ödmjuk och nyfiken person. Du har kanske några års erfarenhet men kan lika gärna vara relativt ny i din arbetsroll men är hungrig på yrket och vill lära dig mer. Din personlighet och inställning är viktigare än vad du har gjort tidigare. Vi tror att du är social, utåtriktad, har lätt för att kommunicera och är villig att jobba i ett stundtals högt tempo.
- Du bör ha viss vana av arbete i kök och köksutbildning är önskvärd även om du får en hel del utbildning på plats.
- Du kommer att jobba i ett starkt team med en köksmästare, souschefer, kockar och kallskänkor. Man jobbar i köket över gränserna mellan kall- och varmkök och samarbetar med matsalen. Du kommer att få vägledning, utbildning och stöttning av det erfarna teamet med köksmästare Hanna och Fredrik Eriksson i spetsen.
- Slutligen ser du fram emot att långsiktigt vara en del av Fredrikfamiljen och få utvecklas hos Långbro Värdshus!
Arbetstiderna är förlagda både dagtid och kvällstid med helgtjänstgöring efter ett rullande schema. Kvällarna är dock inte senare än till 23.00. Under jul, nyår och midsommar håller restaurangen stängt vilket innebär ledighet för dig. Du får även sammanhängande semester under sommaren.
Som anställd erbjuds du mycket goda möjligheter till utveckling, både i dina egna kunskaper och karriärmässigt inom koncernen. Du uppmuntras till att tänka nytt och testa nya vägar som du är nyfiken på. Personalförmånerna är goda, arbetstiderna och semestermöjligheterna lockande och det råder bra balans mellan privatliv och arbete. Att Långbro Värdshus vunnit priset Årets Arbetsplats på Restauranggalan är inte förvånande - det förstår man när man exempelvis betänker att kökschefen Hanna har arbetat där i hela 16 år. Teamet är sammansvetsat, stämningen personlig och tillsammans lär man sig av varandra och har roligt på jobbet.
Majola genomför denna rekryteringsprocess men du blir anställd direkt av Långbro Värdshus med tillträde enligt överenskommelse.
Delar du Krogkodens filosofi och vill bli nästa kocken i det fina köket på Långbro Värdshus? Sök då tjänsten idag via vår annons eller genom att maila till sara.mjornell@majola.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund