OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Garden är beläget i centrala Malmö och är ett av tretton ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels i sin tur ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är ett moderbolag i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen.
Beskrivning
Vi söker just nu en självgående och erfaren kvällskock till vår restaurang La Gare.
Främst à la carte men även konferensluncher, middagar och andra event kan förekomma. Tjänsten är 100% och innebär arbete eftermiddag/kväll.
La Gare är en lugn hotellrestaurang med bra omdömen och betyg. Du förväntas vårda och utveckla totalupplevelsen för gästerna tillsammans med dina medarbetare.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att förbereda, laga och servera mat i stundom högt tempo till våra gäster i restaurangen. Oftast arbetar du själv i köket med fullt ansvar för köksdriften. Du ser till att de råvaror vi behöver finns och att allt är förberett för efterkommande pass. Personalmat skall förberedas och serveras 7 dagar i veckan.
Andra arbetsuppgifter som kan ingå utöver tillagning av mat är beredning av råkost, packning av varor, utföra egenkontroll, inventering, varubeställning, diskning, städning mm.
Kvalifikationer
Utbildad kock, minst 5 års erfarenhet.
Villkor
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.