Kock, Restaurangbiträde

Arbetsbeskrivning

Att planera och förbereda maten är en stor del i kockarnas arbete. I köket förbereder kocken ingredienserna till de rätter som ska tillagas. Det kan till exempel innebära att skala och hacka grönsaker eller göra grunden till såser eller soppor. Att baka bröd kan också ingå i jobbet. Kocken kan också ansvara för att göra menyer och att ifrån dem planera och göra inköp av varor.
Kockar har ett kreativt och skapande arbete där det är bra att vara intresserad av att laga nya maträtter och testa olika smakkombinationer. Man ska också presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna.
Hygien är väldigt viktig i ett kök. Kockar måste hålla sin arbetsplats ren och hantera alla livsmedel på ett hygieniskt sätt. Det är viktigt att ha kunskap om ingredienserna i maten och kunna redovisa dem så att gäster som till exempel har en allergi kan göra rätt val från menyn.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Eat Meat Helsingborg AB Helsingborg
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 maj 2022
  • Ansök senast: 30 september 2022

Postadress

Furutorpsgatan 37
Helsingborg, 25237

Liknande jobb


Grillbiträde till Bar Burger

24 september 2024

Restaurang biträde

11 september 2024

Grill Kock

Grill Kock

13 september 2024

Foodtruck

Foodtruck

11 september 2024