Kock - Säsong 2023

Kock - Säsong 2023

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba som serviceproffs i köket på Visby Gustavsvik – i en underbar miljö nära naturen och havet?

Vi vill erbjuda våra gäster en måltid som är lagad av en kock som är kreativ, och som har ambitionen att leverera mat som överträffar våra gästers förväntningar, även om vi erbjuder en enklare meny som passar många så ska den reta smaklökarna och ge våra gäster mersmak. Vi vill att våra gäster ska få en trevlig och avslappnad kväll som det gärna återkommer till igen och igen.

På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet. Så vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.

Att värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att förbättra miljön, från vår egen arbetsmiljö till vilka produkter vi använder. En stor och viktig del när man arbetar i köket är att varje dag sträva efter och engagera sig i hur vi kan minska svinnet.
Vem är du?
Du behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar men du behöver ha tidigare erfarenhet av att jobba som kock och även ha viljan att lära dig, känna ett engagemang för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Att jobba som serviceproffs, är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng, möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra”, möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar.

Under anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård, massage och träning, personalrabatt på färjeresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal så du får avtalsenlig lön.

Kort om din chef:
Pernilla, som kommer att vara din närmaste chef, tycker det att viktigt att alla känner sig välkomna och sedda på arbetsplatsen. Hennes strävan är att ge personalen trygghet och självförtroendet att ta initiativ och ansvar för sitt arbete. Hon värdesätter ett team som jobbar mot samma mål och som ger våra gäster bästa service och en härlig upplevelse.

Det är en säsongsanställning på ca. 80-100%. Start från i maj/juni fram till augusti/september, eventuellt extra timmar före och efter säsongen.

Vår största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat, som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet!

Känner du nu, ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan, där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare.

Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger en liten bit norr om Visby i ett fantastisk läge nära natur och hav. Vi är en säsongsöppen anläggning och erbjuder våra gäster en reception, frukost och restaurang. Här erbjuder vi olika typer av boenden som passar allt från par till den stora familjen. Vi är även ett populärt alternativ för skolklasser och idrottsresor. Visby Gustavsvik är en del av Gotlandsresor AB som äger och driver boendeanläggningar.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Visby Gustavsvik
  • 2 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 januari 2023
  • Ansök senast: 30 april 2023

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024