Kock - säsong & helgextra

Kock - säsong & helgextra

Arbetsbeskrivning

Som kock på Strana kommer du att säkerställa hög kvalité och uppsatt standard av all matproduktion som innefattar middagar, luncher, festmiddagar samt á la carte.
Vi söker dig som har rätt inställning, vilket innebär god samarbetsförmåga och en positiv attityd gentemot gäster och kollegor. Du kommer att vara kökschefens högra hand både vad det gäller säkerställande av kvalitet och utveckling av koncept och menyer. Du är kvalitetsmedveten med stor ansvarskänsla. Du ska samarbeta bra med andra, vara självgående och har hög arbetsmoral. Var med på resan och se både dig själv och företaget utvecklas!
Daglig mice en place inför service och genomförande.
Följa de rutiner kring egenkontroll som hotellet satt upp.
Du ska med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka vårt varumärket
Du är stresstålig, lugn och metodisk.
Tillsammans med övriga teamet jobba för utveckling och kvalitet i konceptet.

Vi ser gärna att du en restaurangutbildning i grunden och att du har minst 2-3 års yrkeserfarenhet inom liknande jobb.
Extra/heltid/deltid: Timanställning under säsongen april-september. Med start enligt överenskommelse.
Sommarsäsong: Heltid under Juli - Augusti.
Lön: Enligt överenskommelse Boende finns vid behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotell Strana Hälleviksstrand
  • 2 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 januari 2023
  • Ansök senast: 30 april 2023

Postadress

Sollidshamn 100
Hälleviksstrand, 47494

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024