Kock semestervikariat 2017

Arbetsbeskrivning

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 000 invånare och ligger attraktivt, med både hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Vill du vara med och arbeta i en kommun som förstår måltidens värde och satsar på en
framtagen kostpolicy, central kostorganisation och ombyggnation till fler tillagningskök?

I Ronneby kommun värnar vi om miljön. Vi lagar mycket mat från grunden och vill öka den ekologiska andelen livsmedel ytterligare. Nu satsar vi på att förbättra maten, servicen och tillagningsmetoder.

Idag består kostenheten av 40 kök med 1-12 medarbetare i varje kök, totalt ca 100 personer. Vi har tillagningskök på de flesta förskolor, 5 servicehus med egen tillagning och 2 centralkök som levererar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg. Totalt serverar vi ca 6000 portioner/dag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig, en matlagare som har ett brinnande intresse för mat och som har kunskap och erfarenhet av att laga god mat. Du ska kunna ta ett stort ansvar och vara självgående samtidigt som du kan arbeta i grupp. I våra kök hjälps alla åt med alla dagens uppgifter, även städning, packning och diskning.

Som sommarvikarie blir du placerad i ett specifikt kök under en bestämd tid. Vi har även behov av vikarier innan sommaren och då får du möjlighet att jobba i alla våra kök.

Arbetsuppgifterna är tillagning inklusive specialkoster, kvalitétssäkring av maten och beställningar. Du ska även se till att uppsatta mål och riktlinjer följs.

Arbetet kräver noggrannhet, pålitlighet och flexibilitet. Då det gäller att kunna jobba både självständigt och tillsammans i grupp behöver du dessutom vara lyhörd, ha lätt att samarbeta och ha en vilja att skapa bra relationer med våra kunder och gäster.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en erfaren, utbildad kock eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper i storköksproduktion och kännedom om specialkost och anpassad konsistens. Du ska ha kunskap i relevant lagstiftning, egen kontroll, köksekonomi och gärna datorvana.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i ålder, etnisk och kulturell bakgrund bland oss. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner på detta företaget

Elena Johansson, Kostchef
0457-61 88 90
Anita Holtne, Vision
0457-61 84 92
Elena Johansson Kostchef
0457-61 88 90
Kristina Glimmeborn, Enhetschef
0457-61 76 38
Kommunals expedition
0457-61 87 05
Måltidschef Cecilia Robertsson
0457-61 88 92
Kostchef Elena Johansson
0457-61 88 90
Måltidschef Kristina Glimmeborn
0457-61 76 38
Måltidschef Per Swärd
0457-618893
Måltidschef Per Swärd
0457-61 88 93

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Ronneby kommun, Kostenheten Ronneby
  • 10 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Deltid
  • Timlön
  • Heltid / deltid. Arbete på helger ingår Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader
  • Publicerat: 24 januari 2017

Besöksadress

37280 Ronneby
None

Postadress

Stadshuset
Ronneby, 37280

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024