Kock, Skebäcksgården

Arbetsbeskrivning

Ref.nr:[Vv 24/2010 Inom Vård o Omsorg produceras ca 4180 portioner/dag.Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra matsalar till boende och personal.Vi levererar mat till särskilda boenden, seniorboenden, skolor och förskolor samt sköter tillagning och packning av utskick till mattjänst.Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov.Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.OM BEFATTNINGEN Skebäcksgårdens kök är ett tillagningskök som lagar mat till äldreomsorg.Vi producerar ca 450 lunch samt 350 kvällsmat.En stor andel av dessa är specialkost anpassad till den enskildes behov.All mat packas och skickas ut i[ vagnar till enheterna.HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER - Utföra alla i köket förekommande arbetsuppgifter - Beräkna och tillaga alla typer av mat inklusive specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt samt försäkra att maten håller fullgod kvalitet innan utskick - Delta i kökets kvalitetsarbete - Utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram - Ansvara för beställning av varor enligt gällande avtal KOMPETENSKRAV - Vi söker dig som är utbildad kock med erfarenhet från att arbeta med måltidsproduktion inom storkök, gärna äldreomsorg.- God datavana - Egenskaper vi efterfrågar är stresstålighet och att du har lätt för att samarbeta i grupp.- Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vi önskar att du lämnar din ansökan via länken nedan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Örebro kommun
  • 2 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 26 januari 2010
  • Ansök senast: 9 februari 2010

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010