Kock, Skebäcksgårdens kök

Arbetsbeskrivning

Ref.nr: Vv 64/2010 Inom Vård o Omsorg produceras ca 4180 portioner/dag.Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra matsalar till boende och personal.Vi levererar mat till särskilda boenden, seniorboenden, skolor och förskolor samt sköter tillagning och packning av utskick till mattjänst.Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov.Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.OM BEFATTNINGEN Skebäcksgårdens kök är ett tillagningskök som lagar mat till äldreomsorg.Vi producerar ca 450 lunch samt 350 kvällsmat.En stor andel av dessa är specialkost anpassad till den enskildes behov.All mat packas och skickas ut i[ vagnar till enheterna.HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER -beräkna och tillaga alla typer av mat inkl.specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt.- delta i kökets kvalitetsutveckling - beställning av varor enligt gällande avtal - utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram KOMPETENSKRAV - utbildad kock - erfarenhet[ från måltidsproduktion i storkök, gärna äldreomsorg.Du bör vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta.Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT MERITERANDE Erfarenhet av att arbeta med datorn som arbetsredskap.Vi önskar att du lämnar din ansökan via länken nedan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Örebro kommun
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 3 mars 2010
  • Ansök senast: 18 mars 2010

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010