OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lunchrestaurangen på Södra i Växjö är en personal restaurang med stora ambitioner och med högt ställda förväntningar. Vi söker en kock som är kreativ, positiv och ambitiös som vill vara med och leda samt utveckla restaurangen. Vår matlagning kännetecknas av modern nordisk mat med höga smaker i ett kreativt utförande.
Arbetsuppgifter:
• Vara kökschefen behjälplig med beställningar, planering etc.
• Delta i vårt egenkontrollarbete
• Delta i kökets olika rutiner såsom affärsluncher, middagar och övriga event som förekommer
• Prata med våra gäster och ge dem ett härligt bemötande och hög service
• Utveckla Restaurangen
Kvalifikationer/Krav:
• Gymnasieutbildning inom hotell & restaurang eller motsvarande kock/kallskänksutbildning
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift Gärna också engelska.
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år
• Erfarenhet av att arbeta självständigt
• Erfarenhet från både lunch och á la carte matlagning
• Erfarenhet av bättre välrenommerade krogar under de tre senaste åren
• Meriter som talar för att du kan laga mat som gör att restaurangen levererar i absolut framkant.
• B-körkort
Egenskaper:
• Stor begåvning som kock och vara noggrann, snabb och ambitiös i sitt arbete
• Hög simultan och organisationsförmåga
• Vara kreativ och modern i sin matlagning
• Lyhördhet och kommunikativ förmåga
• Förmåga att arbeta både självständigt och i team
• Stresstålig och bra på att prioritera vid hög arbetsbelastning
• Ha drivkraften att utvecklas
• Ska klara ett tungt fysisk arbete och ett högt arbetstempo
• Samarbeta med olika uppdragsgivare
Sysselsättningsgrad: Heltid - 100%
Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns
Frågor om tjänsten mailas till fredric.karlsson@sodexo.com Multi Site Manager
Sista ansökningsdag är 31/3-17 Rekrytering sker löpande
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,