OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.
I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.
Läs mer om Huddinge pedagogiska plattform http://www.pedagoghuddinge.se/projekt-och-utveckling/pedagogisk-plattform/
Om arbetsplatsen
Förskolan Daggkåpan finns i ett villaområde och har en fin gård och nära till natur. Förskolan ingår Stuvsta förskoleområde tillsammans med förskolorna Dagsvärmaren, Kräppla, Kungsfågeln och Vihem. Vi har kockar på alla fyra förskolor som möts en gång per månad för att diskutera angelägna frågor och för ett kollegialt lärande. Vi lägger stor vikt vid att barnen ska serveras vällagad och smakfull mat från grunden och att ekologiska produkter används i så stor utsträckning som möjligt. Förskolan är en av de förskolor som ligger väldigt högt i kommunen vad gäller inköp av ekologiska varor.
-
Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att:
Laga frukost, lunch och mellanmål till 88 barn och 16 vuxna.
Tillaga näringsriktiga, säkra och goda måltider med hög kvalité enligt Livsmedelsverkets riktlinjer för förskola.
Beställa livsmedel från de grossister som kommunen har avtal med.
Upprätta och ansvara för det dagliga arbetet med egenkontrollprogram enligt livsmedelslagens bestämmelser.
Ha kunskap om mat till barn med livsmedelsallergier och kunna tillaga måltider till dessa barn på förskolan.
Kunna söka behövlig information på intranätet och webben och hantera e-post.
Upprätthålla kunskap inom sitt yrkesområde genom nätverk, utbildning och fortbildning.
Vid behov medverka vid föräldramöten.
Arbeta enligt kommunens och enhetens fastställda mål, styrdokument och policys.
Din profil
Vi söker dig som har:
Kockutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet.
Kunskaper om egenkontroll och livsmedelshygien,
kunskaper om specialkost önskvärd.
Datakunskaper för beställningar.
Svenska i tal och skrift.
Ett brinnande matintresse.
Du är:
Ansvarstagande
Noggrann
Självgående
Kreativ
Glad och positiv och har lätt för att samarbeta
samt du har en ambition och längtan efter att utveckla förskolematen.
Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner
Upplysningar
Anette Johansson, enhetschef förskola, 08-535 307 66
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.