OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som kock på restaurang kommer du att arbeta ofta med att tillaga flera olika maträtter enligt gästernas beställningar, så kallad à la carte.
Att planera och förbereda maten är en stor del i dina arbetsuppgifter. I köket förbereder du ingredienserna till de rätter som ska tillagas. Det innebära att skala och hacka grönsaker eller göra grunden till såser eller soppor. Att baka bröd kan också ingå i jobbet. Du som kock är också ansvara för att göra menyer och att ifrån dem planera och göra inköp av varor.
Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid dagtid måndag till fredag, även kvällar och helger förekommer. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och gott ekonomiskt sinne.
Du är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.
RONBESTO AB grundades 2013. Idag har vi 2 restauranger runt om i Stockholm och vårt mål är att ha en restaurang i varje stadsdel