OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du utbildad kock eller matlagningsintresserad? Vill du jobba i ett trevligt team med fokus på gästen? Då är det dig vi söker!
Vi söker nu dig - som är kock och/eller matlagningsintresserad - att jobba i vårt kök under vintersäsongen 2023.
Vår vällagade mat är gjord på bla.a. röding, ren eller älg – en stor del av luncherna är vegetariska och vi lagar mat från grunden. Vi lagar lunch och tvårättersmiddag varje kväll till våra gäster och vi har också en del grupper; konfirmander, sportläger och konferenser.
Vi är 4-5 som arbetar i köket under säsongen. Formell utbildning är inte ett krav men vi vill gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i kök och en förmåga och vilja att lära samt att du gillar utmaningar. Viktigast av allt är du vill jobba med mat & människor, både det fina mötet med gästen men också att vilja odla en god restaurangkultur med dina kollegor! Vi är varandras arbetsmiljö och jobbar nära varandra – köket, restaurangen och receptionen.
Vi söker dig som :
är utbildad kock (eller har erfarenhet)
inte har formell utbildning men har jobbat i kök förut och vill lära dig mer
jobbar prestigelöst och vill skapa en bra och givande arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor
är lösningsorienterad och kan planera och prioritera i ditt arbetspass.
är bekväm med att hantera specialkost och allergier
Boende finnes, lift och spårkort ingår i förmånerna.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.