OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du kock med stor passion för matlagning och service? Har du dessutom erfarenhet från varmkök? Då har vi jobbet för dig!
Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till patienter samt till personal och besökare på Hallands sjukhus Varberg.
Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet.
Om arbetet
Som kock ansvarar du tillsammans med kollegorna för förberedelser och tillagning av varma och kalla måltider till patienter, personal och besökare. Varje vardag tillagar vi cirka 850 portioner varmmat. Därtill kommer produktion till caféverksamhet samt catering. Du förväntas att delta vid planering av arbetsdagen och bidra till att utveckla arbetssätt och rutiner tillsammans med kollegorna.
I det dagliga arbetet ingår även att hantera egenkontroll samt att samarbeta på ett smidigt sätt med övriga delar av verksamheten. Andra arbetsuppgifter som förekommer i vårt kök är varuhantering, brickdukning, diskning och att delta vid lunchserveringen i restaurangen.
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Hos oss finns möjligheten att jobba vid olika stationer i vår produktion.
Kvalifikationer
Dokumenterad kockutbildning eller liknande är ett krav. Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat som kock i varmkök. Du ska självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Har du erfarenhet av matlagning av specialkoster ses det som meriterande. God systemkompetens är viktigt. Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift är ett krav.
Du är en stabil och trygg person med hög känsla för service och som har passion för yrket och råvaror. Din samarbetsförmåga är god, men du ska även kunna arbeta självständigt. För denna tjänst krävs det att du är tydlig och kommunikativ och att du ständigt strävar efter att uppnå en högre kvalitet i ditt arbete. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur, ordningssinne och en stark vilja att utvecklas. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna ta ett helhetsansvar för just ditt kök. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vårt erbjudande
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/att-jobba-i-region-halland/formaner-for-dig-som-anstalld/
Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/
Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.
Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Kontaktpersoner på detta företaget
Monica Ekström, Enhetschef (från vecka 32)
010-4410270
Harriet Stjärneborn, tf verksamhetschef
0709-209185
Linda Lord, vårdutvecklare
0700-82 21 99
Peter Hellman, tf sektionschef
0703-49 57 56