OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Collegium Restaurang & Konferens ligger i Mjärdevi Science Park, strax utanför Linköpings centrum.
Sedan maj 2015 drivs anläggningen i Sodexos regi. Anläggningen består av en stor lunchrestaurang med plats för drygt 300 gäster, vi serverar dagligen ca 300 luncher och cateringuppdrag.
Vi har även en konferensavdelning med flexibla lösningar och med plats för konferens- och mötesarrangemang för upp till 450 deltagare. I köket produceras konferensarrangemangens måltider och vi har även en del kvällskonferensarrangemang liksom säsongsvis stora middagar och fester. Anläggningen är nyrenoverad och nytt kök.
Arbetet som kock innebär att du i team med köksmästaren och kock ombesörjer dagens lunch 5 dagar i veckan. I köksarbetet kommer du tillsammans med dina kollegor förutom att laga den dagliga maten, vara behjälplig vid beställningar och uppackning av varor samt HACCP egenkontrollsystem.
KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är examen från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller motsvarande utbildning samt minst3-5 års yrkeserfarenhet.
Har du branschkännedom, noggrannhet, servicekänsla, goda kunskaper i svensk matlagning och husmanskost, samt ett stort intresse för mat?
Vi söker dig som är genuint intresserad av matlagning och tycker om att arbeta med och för människor. För oss är det viktigt att du är positiv och har ett varmt och professionellt bemötande mot våra gäster liksom dina medarbetare. Vidare värdesätter vi god samarbetsförmåga och du bör gilla att arbeta i en intensiv miljö med många bollar i luften.
Arbetstiden är schemalagd dagtid måndag - fredag men avvikelser och visst helgjobb kan förekomma vid större arrangemang.
Sista ansökningsdag 31 maj 2016. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
För frågor om tjänsten, kontakta Platschef Marie Andersson på marie.e.andersson@sodexo.com eller telefon 010-250 60 11
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,