OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Sodexos personalrestaurang i Falkenberg är en restaurang med stora ambitioner. Vi söker en kreativ, positiv och ambitiös kock som vill vara delaktig i vår utveckling. Vi serverar frukost, lunch samt eftermiddagsfika i vår restaurang till Carlsbergs anställda och gäster. Antal lunch som serveras är ca 200 per dag.
Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver personligt engagemang. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.
Är du den vi söker? Kontakta oss så snart som möjligt då tillsättning sker på kort varsel.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Aktivt deltaga i utveckling och planeringen av verksamheten
• Ansvara för att god ordning i köket efterföljs
• Medverka till att regler, rutiner och policys efterföljs
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning, heltid.
Arbetstider; dagtid, måndag-fredag.
Din ansökan vill vi ha senast den 2016-06-17. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. OBS! tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,