OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vi saknar just Dig som kock till vårt lag
Till Restaurang Linden ICA Hacksta i Västerås, söker vi dig som är ”hungrig” på nya utmaningar. Du har vana av husmanskost och à la carte. Du tycker om att botanisera bland de nya köken och tillsammans med oss andra i teamet skapar du smakupplevelser för våra gäster. Du räcker gärna en hjälpande hand där så behövs
Vi serverar dagligen ca 600 gäster i vår restaurang. Vi är en nyckelhålscertifierad restaurang där vi stolt erbjuder våra gäster ett hälsosammare alternativ till vårt traditionella.
Vi behöver förstärka vårt kök med en kock som brinner för att servera den perfekta lunchen med hjälp av våra 10 ledstjärnor.
Dina arbetsuppgifter:
Vi ser gärna att du har stor passion för mat och att god kvalitet är två av ledorden för dig.
Du är erfaren, noggrann och värdesätter att laga mat från grunden.
För att trivas hos oss är du, flexibel, tycker om att jobba i team, men ibland självständigt och kan ta egna beslut samt motiveras av ett högt tempo.
Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontollprogram och tycker om att ha rent och snyggt runt om dig.
Vi vill att du har utbildning inom branschen, du tycker att förändringar är positivt och utmanande och att du behärskar svenska i tal och skrift. Har du erfarenheter ifrån storkök är det meriterande.
Arbetstid
Heltid. Schema dag / kvällstid samt 1 helg i månaden.
Lön
Lön enligt överenskommelse.
Tjänsten ska tillsättas snarast.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta köksansvarig Jan Lundqvist på telefon 021-19 48 19 eller anita.hellstrom@fazer.com
Fazer Food Service har kollektivavtal med HRF. Kontaktperson för HRF är Margareta Granda-Berg, nås via växeln på telefon 08-472 70 00.
Välkommen med din ansökan senast 2014-03-15.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot