Kock sökes till Smådalarö Gård Hotell & Spa!

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du en kock som letar efter en arbetsplats där du får arbeta med riktigt bra råvaror i en fantastisk skärgårdsmiljö? Och dessutom får möjlighet att göra detta tillsammans med likasinnade kollegor på ett av Sveriges ledande destinationer för aktivitet och avkoppling? Tveka då inte att söka tjänsten som kock redan idag!

Om Smådalarö Gård Hotell och Spa Smådalarö Gård Hotell & Spa är en ny året-runt destination med 118 hotellrum, restauranger, padelbanor, golfbana, konferens- och eventlokaler samt 2000 kvm spa och wellness. Det tillhör familjeägda Sabis som funnit sen 1874 och ligger i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö ca 40 min med bil från Stockholms innerstad.

Din vardag som kock I rollen som kock är din uppgift att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga till våra gäster. Kökets uppgift är att leverera lunch och middag, där all mat serveras genom tallrikservering. Vi fokuserar på högkvalitativ mat med bra råvaror och lagat från grunden. Förutom all fantastisk mat du får vara med och laga så kommer du också att ingå i ett nära team där ni tillsammans samarbetar för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi söker dig som:

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i Stockholm vackraste skärgårdsmiljö på en av Sveriges största hotelldestinationer.
• Utmanande matlagning med riktigt bra råvaror - vi bakar allt från grunden, eldar i vårt rökeri, skördar örter i köksträdgården och plockar frukt och bär bakom husknuten.
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra.
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider, inklusive helger. Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig karin.olander@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 oktober 2022
  • Ansök senast: 21 november 2022

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024