OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en duktig och engagerad kock med ett genuint intresse för matlagning och vilja att vara med och påverka verksamheten.
Flexibel arbetstid; dagar, kvällar och helger.
Välkommen med din ansökan!
Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.
Vill du veta mer om dessa tjänster ring vår köksmästare Fredrik Brandt: 036-173290.
Din profil:
- Du har flera års erfarenhet av branschen och är bred i ditt kunnande då vår verksamhet består av både à la carte, lunchservering och festvåning & konferensverksamhet.
-Du bör som person vara stresstålig, ha ett gott ordningssinne och viljan till att utveckla dig själv och det du gör.
-Du bör vara en god organisatör och ha förmågan att se framåt i produktionen.
-Du är positiv och kvalitetsmedveten med hög simultankapacitet.
Sofiehof kök & bar är en klassisk kvarterskrog med en modern inriktning. Många av de rätter som finns på vår meny är franska- och svenska klassiker som vi gör på vårt eget vis på närproducerade råvaror av högsta kvalité.
Sofiehof kök- & bar är en del av ProfilHotels, där också Hotel Savoy som ligger i samma byggnad ingår.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangchef Daniel Thuresson
036-30 03 90
Platschef Henrik Måhlberg
036-173294
Platschef Henrik Måhlberg
036173294