OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Sjöboden, i idylliska Spikens Fiskehamn utanför Lidköping, står för god mat lagad på närproducerade råvaror med fokus på fisk och skaldjur samt ett brett dryckessortiment och en personlig service. Vi har öppet från februari till december. Under vår och höst anordnar vi vinprovningskvällar, skaldjurshelger, beställningar m.m. Under perioden juni till augusti har vi öppet dagligen både för lunch och middag. I december serverar vi ett omtyckt och välbesökt julbord.
Vi söker dig som brinner för mat, dryck och service, och älskar att jobba med fisk och skaldjur samt lokala råvaror från småskaliga producenter och odlare. Du har en hög arbetskapacitet, är stresstålig och gillar när det är högt tempo i restaurangen. Du har flerårig dokumenterad yrkeserfarenhet/yrkesutbildning som à la carte kock samt körkort och tillgång till egen bil.
Vi söker en erfaren, duktig kock som brinner för mat gjord på goda och närproducerade råvaror framförallt med inriktning på fisk och skaldjur. Vi behöver hjälp av dig från juni och hela sommaren med eventuell förlängning från hösten och tillsvidare. Vi är ett litet gött gäng som jobbar hårt för att ge våra gäster en riktigt bra mat och dryckesupplevelse med Sveriges största insjöskärgård alldeles utanför knuten. Kan detta vara någonting för dig så hör av dig till jobb@sjoboden.se.