OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Sjöboden, i Spikens Fiskehamn utanför Lidköping i Västergötland, är känd för sin goda mat lagad på närproducerade råvaror med fokus på fisk och skaldjur samt ett brett dryckessortiment och en exceptionell service och miljö. Vi har öppet från februari till december. Under vår och höst anordnar vi vinprovningskvällar, skaldjurshelger, olika beställningar m.m. Under perioden juni till augusti har vi öppet dagligen både för lunch och middag. I december serverar vi ett omtyckt och välbesökt julbord.
Vi söker dig som brinner för mat, dryck och service, och älskar att jobba med fisk och skaldjur samt lokala råvaror från småskaliga producenter och odlare. Du har en hög arbetskapacitet, är stresstålig och gillar när det är högt tempo i restaurangen. Du har flerårig dokumenterad yrkeserfarenhet/yrkesutbildning som à la carte kock. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men underlättar.
Det finns tillgång till enklare boende i närheten av restaurangen.
Vi behöver hjälp av dig från maj och hela sommaren med eventuell förlängning från hösten och tillsvidare. Vi är ett litet gött gäng som jobbar hårt för att ge våra gäster en riktigt bra mat och dryckesupplevelse med Sveriges största insjöskärgård alldeles inpå knuten. Är detta någonting för dig så hör av dig till jobb@sjoboden.se. OBS! Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan.