OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en Kock för à la carte restaurang med 100 sittplatser. Företaget fick nya ägare i vintras och vi är nu i en fas där vi omstrukturerar hela verksamheten och putsar upp bygget och inventarier. Här får du möjlighet att ta del i och påverka processen med att starta upp på nytt igen. Vi vill lägga oss på en professionell men avslappnad stil där vi har ett fokus på lokala råvaror och modern mat. Tjänsten utformas efter kvalifikationer med möjlighet till ansvar för utvecklandet av meny, varubeställningar etc. I sommar öppnar vi restaurangen varje dag.
Vi erbjuder
Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö placerad i centrum av goda friluftsupplevelser. En arbetsplats som är i utveckling, där resurser används till både gäster och medarbetare.
Bostad kan ordnas med kort gångavstånd från arbetet.
Kvalifikationer och egenskaper
Då vi arbetar och bor tätt inpå varandra kommer de personliga egenskaperna vägas in. Du bör trivas med ett högre arbetstempo, kunna hantera förändringar och vara flexibel.
Du gör ditt yttersta och finner själv motivation i att alla gäster ska återkomma efter att ha haft en god upplevelse efter besök hos oss.
Du behärskar ett nordiskt språk bra och har några års erfarenhet som Kock eller kökschef.
Om Oss
Vi har panoramautsikt från restaurangen nedför dalen, uteservering, reception, kurs- och konferenslokaler, shuffleboard, egen afterski och gym.
Røldal är mest känd som en vinterstad då Røldal skidort ofta ligger överst på topplistan för snödjupet.
Men sommartid är det minst lika populärt då verksamheten ligger lika vid öst och västförbindelsen E-134 och är en knytpunkt mellan Haukeli, Hardanger och Ryfylke. Därmed ligger vi väl placerat i förhållande till resemål som Preikestolen, Hardanger, Rosendal, Folgefonna, Buarbreen samt ett flertal olika kända vattenfall och framförallt Trolltunga.
Ansökningsfrist: Snarast
Tillträde: Juni, med möjlighet till förlängning
Varmt välkommen med din ansökan!