OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du utbildad kock - och en matinspiratör full med energi och innovativa idéer?
Nu söker köket på Norrgårdens vård- och omsorgsboende en driftig, ansvarsfull och engagerad kock - full av energi. Här lagas ca 100 portioner lunch och ca 100 portioner middag från grunden, där en del portioner levereras till Allégården och Kungsgården. Vill du ingå i vårt verksamhetsteam och arbeta för att utveckla matglädje för våra äldre, där mat är en av livets höjdpunkter. Du som kock är med och skapar mening genom maten, som innebär glädje och minnen från ett helt liv.
Våra måltider ska vara något som våra äldre längtar till under dagen!
Vilka är då kockens ansvarsområden?
Kocken har ett nära samarbete med enhetschefen och nedanstående arbetsuppgifter sker i samråd med enhetschef.
• Att kreativt planera menyer med hänsyn till ekonomi, näringsvärde, tillagningstekniker och konsistensanpassning.
• Planera inköp och ansvar för kökets ekonomi inklusive statistik och månadsuppföljning med enhetschef.
• Kvalitetsarbete och egenkontroll /HACCP samt delta i verksamhetens kvalitetsråd.
• Att arbeta för en hållbar verksamhet och ett gott samarbetsklimat där både kolleor och kunder trivs.
• Vi vill även att vår kock ska ansvara för att våra äldre erbjuds hemlagat bröd, mellanmålsbuffé och kaffebröd varje dag samt traditionella bufféer vid högtider.
• I ansvaret ingår även att stödja och anordna workshops/utbildning för omsorgspersonal i såväl livsmedelshygien, mathantering, coacha personal i måltidsmiljön, följa upp och utvärdera hur de äldre upplever mat- och måltidsmiljön.
• Kocken har även en ledande roll i kostrådet och i andra forum för våra äldre, där våra äldre lämnar önskemål och är delaktiga i menyskapandet.
Vem passar till tjänsten?
• Vi ser köket som en central del i verksamheten och vi vill att vår kock ska ha ett genuint intresse för kost, hälsa och äldre människor.
• Vår kock ska vara en matinspiratör som är full av energi, strukturerad, flexibel, ansvarsfull och engagerad.
• Hos oss är samverkan och kommunikation en mycket viktig del i arbetet och därför krävs det att kocken är kommunikativ i både tal och skrift.
• Även kunskap i svensk husmanskost, högtider och traditioner är betydande för tjänsten.
• B-körkort och erfarenhet av ovanstående ansvarsområde är ett krav.
Vad erbjuder vi?
• En arbetsplats med förmånliga arbetstider och ett gott samarbete med kollegor.
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmånsportal för alla anställda.
• Friskvårdsbidrag.
• Stora möjligheter att utvecklas tillsammans med oss!
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Omgående.
Lön: Enligt överenskommelse.
Om ansökan: Urval och intervjuer sker löpande.
Kontaktperson: Susanna Kraftelid, 08-581 695 75, susanna.kraftelid@upplands-bro.se
Facklig företrädare: Kontakta kundcenter på 08-581 690 00
Kommunen arbetar aktivt med att öka jämställdhet och mångfald. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta
Vill du läsa mer om kommunen, besök kommunens hemsida www.upplands-bro.se/jobbahososs
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Upplands-Bro kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.
Kontaktpersoner på detta företaget
Magnus Odung, Bitr. rektor
08-581 692 85
Lisbet Bertilsson, Stf rektor
08-58169452
Agnetha Sjöholm, Rektor
08/58169466
Magnus Odung, Bitr. rektor
0739-615341
Margaretha Lindberg, Rektor
08-581 694 47
Pia Ringkrans, Enhetschef
08-581 695 38
Ulf Peterson, Rektor
Agnetha Sjöholm, Rektor
08/58169466
Saga Sjöberg, Projektledare
0721-78 81 18
Pauliina Björkman, Rektor