OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock
Restaurangen i Vuoggatjålme invigdes 2011 och har blivit en viktig del av besöksmålet för våra gäster när dom kommer till Vuoggatjålme. Vi serverar á la Carte från lunch till middag men erbjuder även frukost på beställning för större grupper och gör specialarrangemang såsom bröllop och liknande. Vi är totalt mellan 3-6 personer som jobbar i restaurangen under säsong varav 2 som jobbar i köket och hoppas att du vill bli en del av vårt team.
Området
Vuoggatjålme är ett familjeägt företag sedan 1922 som ligger i Arjeplogs fjällvärld 4 mil ifrån den norska gränsen. Området har utvecklats som besöksmål för lokala, nationella och internationella gäster, som alla kommer för att uppleva en del av vår fantastiska natur på sitt sätt. Gården har förutom restaurang även stuguthyrning, skoterguidning, fiskeupplevelser och en helikopterbas.
Din Profil
Tidigare erfarenhet av att jobba i mindre kök
Van att arbeta självständigt
Du brinner för matlagning och noggrann i din yrkesutövning
Bra på att kommunicera med övrig personal
Dina arbetsuppgifter
Dagligt arbete i köket
Delta i städning av köket efter rutiner
Jobba självständigt under lugnare perioder
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Boende kan ordnas
Tjänsten avser säsong från juni till slutet av september
Tillträdesdatum enligt överenskommelse i juni 2023.
Individuell lönesättning
Sista ansökningsdatum: 2023-04-30.
Frågor kring tjänsten? Kontakta Frans Helamb via info@vuoggatjalme.se
Ansökan skickas till info@vuoggatjalme.se Märk ansökan: Kock.