OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vi söker nu en kock till Restaurang Bastionen på Försvarsmaktens högkvarter på Lidingövägen i Stockholm. Vi serverar runt 400-500 luncher per dag. Utöver det har vi även två gästmatsalar med à la carteservering samt en kiosk.
Den vi söker är en kock med utstrålning och gott humör. Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet och stort intresse för både det kalla och det varma köket.
Du är en glad, positiv och flexibel person som har vilja att förbättra och förändra. Du tar egna initiativ, är självgående och kan skapa i team.
Vi förväntar oss att du:
– har relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet från yrkesarbete
– vill utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare
– är van att arbeta med egenkontrollprogram
– har väldigt god kunskap i kökets ekonomi och ekonomiskt sinne samt hög
arbetsmoral
– behärskar svenska språket i tal och skrift
– har goda datakunskaper, främst i Excel och Word
– är van att jobba i högt tempo med mycket eget ansvar
Vid eventuell anställning kommer en registerkontroll att göras.
Du kommer att vara anställd i en restauranggrupp och arbetsrotation kan förekomma inom gruppen.
Arbetstid: Heltid, dock öppet för diskussion. Dagtid måndag-fredag, ibland kvällar och helger vid festarrangemang.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vid frågor ring restaurangchef Hans Andersson, tel 070-422 34 67.
Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-470 72 81, mobil 070-329 81 12.
Välkommen med din ansökan senast 2013-11-30.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot