Kock som älskar utveckling & nyskapande

Kock som älskar utveckling & nyskapande

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba i vårt produktionskök med ett glatt gäng kockar och kallskänkor. Vi tycker att det är viktigt att arbeta i team och hos oss är inte varje avdelning ett team utan vi är ett enda stort team på 15 fast anställda och flertalet extra anställda.
Vi tror att mat och smaker är ett stort intresse hos dig. Det kommer att krävas att du är kreativ och hänger med i mat trender då vi gillar nytänkande och välkomnar nya idéer och smaker.
Du kommer att delta i den dagliga produktionen med dina kollegor i köket producera stora mängder mat till vår lunchcatering samt en välsmakande middag till tex stora och små fester & bröllop. Ni tillsammans ska utveckla våra menyer, leverera allt med hög kvalitet, hållbart, vackert för ögat och välsmakande.
Ibland jobbar vi också ute på event vilket innebär kontakt med gäster och vår servispersonal. Det här är för dig som uppskattar ett jobb med stor variation.
Nacka Gourmet Catering har i dag 4 olika anläggningar som vi driver och här kommer du att vara delaktig i all mat som lagas och utveckla det vi erbjuder på alla våra enheter.
Nacka Gourmet Catering - vårat cateringkök där vi lagar all mat
Lavahallen - festvåning för upp till 300 personer, ligger i samma lokal som cateringköket
Tyresö Slottskrog - festvåning, event & konferenser
Stora Henriksvik - sommarcafé & festvåning
Kravprofil:
Du har B-körkort.
Du skall ha goda kunskaper i svenska språket både i läsning och tal
Du står för hög kvalité och är yrkesskicklig
Du ska ha minst 5 års erfarenhet av jobb i restaurangkök
Du skall hålla budget och vara kostnadsmedveten när det gäller inköp
Du skall vara flexibel både i arbetsuppgifter och arbetsställe då vi har 6 enheter som vi driver
Du ska vara bekväm med att vara ute hos kunder på cateringuppdrag
Du har inga problem med att arbeta kvällar och helger om det behövs


Du som person skall vara:
Du är en lagspelare som arbetar mot gemensamma mål md dina kollegor
Du är en glädjespridare med inställningen att ingenting är omöjligt
Du trivs i högt tempo
Du är engagerad i arbetet & utvecklingen av arbetsplatsen
Du har hög arbetsmoral, stresstålig & strukturerad samt gillar att arbeta i grupp
Du har god ordning & reda


Arbetstider - mestadels måndag - fredag 06:30-14:30 men även vissa kvällar och helger
Vi arbetar på årsarbetstid så vissa månader arbetar vi mer och vissa månader lite mindre.
Tjänsten är: 100%
Lön: sänd gärna löneanspråk med din ansökan
Låter detta som annonsen är skriven direkt till DIG? Sök direkt vi mail och med fullständigt CV och personligt brev!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nacka Gourmet & Catering KB Nacka
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 februari 2022
  • Ansök senast: 25 mars 2022

Postadress

Gustaf De Lavals Torg 8
Nacka, 13160

Liknande jobb


Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024

Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024