OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?
Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Våra gäster är förskolebarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, och personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika och miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.
Kock till SKF
Nu söker vi en erfaren och passionerad kock till vår restaurang Köket på SKF. På Köket arbetar vi med färska råvaror med högt näringsinnehåll, säsongsbetonat och med mycket kärlek. Även om vi serverar 500 luncher så är vår ambition att leverera vacker mat med höga smaker varje dag. Vi serverar dagens lunch, konferenslunch, affärslunch och sallader. En stor del av vår verksamhet är catering och vi älskar att serva våra gäster och ge de en upplevelse utöver den vanliga lunchrestaurangen. Vill du arbeta med oss ska du vara flexibel, en teamspelare, serviceminded och älska mat.
Arbetsuppgifter
Tjänsten består i att under ledning av Food & beverage Manager och köksmästare delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda, näringsriktiga och innovativa måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation.
Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har minst 3 års branscherfarenhet inom kök och storkök samt har lagat mat i restaurangkök. Därutöver har du kunskap om och har arbetat med anpassad kost och dietkost. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Du har körkort B.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.
Observera att vi inte mottar ansökningar via mail. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.