OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nyöppnat och kul, men möjlighet att påverka!
Schemat utgår från att restaurangen har lunch varje dag samt kvällsöppet onsdag-lördag
TJÄNST/START/LÖN/BOENDE
Kockar för säsongsarbete maj-sep 2020:
1. Kock med ansvar
2. Kock
Du blir direktanställd av våra uppdragsgivare. Lön förhandlas direkt med uppdragsgivaren. De två kockarna jobbar på egen hand i köket och delar på tider för söndag-tisdag endast lunch, onsdag-lördag lunch och middag.
Boende ingår på systeranläggning 25 min med bil från arbetsplats.
ARBETSUPPGIFTER/PROFIL
- Du ansvarar för köket med stöd från vår kökschef på systeranläggningen
- Kock eller ansvarig jobbar på egen hand per pass
- à la carte
- Ta emot leverans, inventera
- Fler arbetsuppgifter utöver kökssysslor kan förekomma då restaurangen är liten
ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.
Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/) innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tina Wedholm
070-670 20 30
Kristina Maksimovic
Åsa Forsell Skinner
Åsa Forsell Skinner
+ 46 760 35 13 00
Sofie Westermark
Åsa Pettersson
Åsa Pettersson