OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som kock hos oss arbetar du både på Restaurang Bryggan och Norra Piren Pizza & Bar i Hjo Hamn. Du arbetar tillsammans med köksteamet i kökets alla förekommande arbetsuppgifter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangbranschen och att du är över 18 år. Intresse för mat och dryck är en förutsättning för att du ska trivas med arbetet. Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Det viktigaste för oss är att vi hittar rätt medarbetare som känner igen sig i följande:
Du känner stort ansvar för din arbetsplats, är professionell och personlig i mötet med dina kollegor. Du är strukturerad och bra på att ta initiativ som leder till att vi kvalitetssäkrar vårt dagliga arbete. Som person har du lätt att umgås med andra och genom din närvaro bidrar du till en positiv och bra arbetsmiljö.
För många är Restaurang Bryggan det självklara valet när det gäller att äta i Hjo. Restaurang ligger vackert belägen precis intill Vätterns vatten. Här sitter man mitt i en småbåtshamn vid Europas sjätte största sjö med panoramautsikt ut över vattnet.
Bryggans meny är mångsidig och bygger på en klassisk a la carte meny med olika rätter av kött, fisk och vegetariskt/veganskt. Med två härliga uteserveringar med möjlighet till sol både på förmiddagen och på kvällen gör Bryggans läge till det absolut mest attraktiva för turister och Hjobor. Förutom Bryggan finns även Norra Piren Pizza & Bar under samma tak. En mysig liten bakficka där det serveras pizzor av italienskt snitt, espressokaffe och bakverk.
Sista ansökningsdagen är den 31/12 2022.
Tjänsten pågår 1 april – 30 sept 2022.
Lön enligt avtal eller genom överenskommelse beroende på ansvarsuppgifter.
Timanställning.
Ansökan via mail till ansokan@restaurangbryggan.com. Märk ansökan med ”Kökspersonal”.
Frågor som berör tjänsten: Lukas Willner, 0768-417663