OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kockar och restaurangbiträde som sommarersättare til vårt Produktionskök i Kävlinge
Compass Group, Kävlinge
Gör livet lite godare
Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Compass Group
Vi söker kockar som hjälper oss att hålla igång driften i sommar. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett produktionskök så som matberedning för sjuk- och äldrevård, egenkontroll, inventering och lagerhantering. All mat kommer att lagas från grunden. Tillsammans med produktionsteamet ska du skapa smakupplevelser utöver det vanliga.
Tjänsterna avser viss tids anställningar, heltid över sommaren. Arbetstiden är schemalagd med produktion varannan helg.
Vad vi önskar av dig som kock
Du har dokumenterad utbildning till kock och det är meriterande att ha erfarenhet från storkök och Cook & Chill. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet och att maten är visuellt tilltalande. I rollen som kock hos oss är det viktigt att du gillar att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Teamarbete är naturligt för dig. Du behärskar svenska i tal och skrift.
Varför skall du välja Compass Group FS?
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen. Läs mer om oss på www.compass-group.se
Om Compass produktionskök i Kävlinge
Vi driver ett produktionskök i Kävlinge. Köket levererar måltider och livsmedel till bland annat äldrevård och sjukhus. I våra omfattande menyer levererar vi ett stort antal portioner årets alla dagar. Maten lagas från grunden och till stor del från ekologiska livsmedel och vi arbetar med cook and chill metoden.
Ansök till Compass Group FS och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Produktionschef Håkan Björk, 0722-44 77 47, eller via email: hakan.bjork@compass-group-fs.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan med CV så snart som möjligt, dock senast den 2021- 05-31.
Bli en del av oss på Compass för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!