OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock – sommarsäsong till K&B Saltsjö-Duvnäs
Vi söker nu en strukturerad, glad och innovativ kock. Du som söker har tidigare erfarenhet som kock och är familjär med såväl internationellt som det svenska köket.
Du gillar ordning & reda och har en mycket hög känsla för service samt ett tränat öga för detaljer.
Säsong / Extra vid behov
Som kock på Kerstin & Britt arbetar du i Saltsjö-Duvnäs. Under säsong öppnar vi dagligen kl 11 och serverar såväl sen frukost, lunch, fika som middag. Generellt är det sällan sena kvällar hos oss och under högsäsong stänger köket kl 21 på kvällen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
mise en place, produktion och tillagning (à la carte, sällskap och catering)
bakning
översikt över kommande arrangemang och beställningar
inventering och lagerhållning med beställningar
rengöring och hygien enligt HACCP
Vi söker dig som:
har tidigare relevant erfarenhet som köksbiträde / kock
vi ser gärna att du har en utbildning till kock
har god kunskap och behärskar såväl kall- som varmkök och kondis
har mycket goda kunskaper om och starkt intresse för mat och dryck
är stresstålig och van att ha många bollar i luften samtidigt
vill och kan jobba hela säsongen från maj till augusti - utan semester i denna period.
Anställningen avser extra vid behov eller säsongsanställning för sommarsäsongen fram till cirka 31 augusti. Omfattningen är mellan 75% och 100% efter överenskommelse.
Din kompletta ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev, ber vi dig skicka till info@kerstinochbritt.se
Vi önskar tillsätta tjänsten under mars månad och urval kommer att göras löpande.
Ps. vi tar inte emot ansökningar via telefon eller sociala medier, endast via vår mejl-ingång
Vi ser mycket fram emot att höra från dig snart!
Kontaktpersoner på detta företaget
delägare Thomas Johansson
0708142656