Kock sommarsäsong Torekov

Arbetsbeskrivning

Varvet mat & vin söker nya kockar till 2021.



En nystartad restaurang (5:e juni, 2020) belägen mitt i Torekovs hamn med ett oslagbart läge. Vi har ett öppet kök med utsikt över matsalen och uteserveringen. Vi riktar främst in oss på italiensk matlagning med vissa undantag.



Vi söker kockar med flerårig erfarenhet av á la carte köksarbete. Du som kock skapar tillsammans med köksmästaren den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster.



Du som kock ansvarar för inventering samt att regelverken kring mathantering och hygien följs.



Du har passion för matlagning, trivs i ett högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du är rak mot dina medarbetare och gillar att samarbeta.



Vi ser att du har ett antal års erfarenhet av att jobba som kock i ett á la carte kök.



Tjänsten är säsongsbetonad från maj till september, lön enligt överenskommelse.




Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Varvet Torekov AB Torekov
  • 3 platser
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 mars 2021
  • Ansök senast: 7 april 2021

Postadress

Hamnplan 32
Torekov, 26977

Liknande jobb


Kock till festvåning

Kock till festvåning

23 oktober 2024

Kock

23 oktober 2024

Preppkock till Julbordet på Karamellan vid Drottningholm

Preppkock till Julbordet på Karamellan vid Drottningholm

23 oktober 2024

Kock till Björklinge Restaurang AB

22 oktober 2024