OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholms Borgerskaps Enkehus och Gubbhus är en stiftelse som bl a driver vård- och omsorgsboende. Vi finns på Söder, Högalidsgatan 26-28 med en fantastisk miljö både ute och inne. Ända sedan 1724 har Stiftelsen Borgerskapets Enkehus och Gubbhus haft som ändamål att främja god vård och omsorg av äldre. Detta är något som vi är oerhört stolta över.
Vi erbjuder våra gäster en individanpassad aktiv vardag, god omvårdnad och stor social samvaro. Värdegrund, värdskap och serviceanda genomsyrar vårt arbete. Vi tycker det är viktigt att fira högtider och traditioner med god mat och fest.
Måltiderna är en viktig del för våra gäster och på Stockholms Borgerskap lagas all mat i vårt eget kök då en god och näringsriktig kost är viktig.
Vi tillagar frukost, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsmål för ett 80 tal av våra gäster och personal 365 dagar om året. All mat lagas från grunden gärna med råvaror som är ekologiska och närproducerade. Vår mat består av svensk husmanskost med modern tvist.
Vi söker nu en kock med erfarenhet från både dietkost, varm kök och kall kök gärna från restaurang. Det är en fördel om du har dokumenterad kunskap om livsmedelshygien och dietkost.
I tjänsten ingår bland annat ansvar, för förutom matlagning, beställning av varor och göra veckomeny och egenkontroll.
Vi sätter värde på humor och social kompetens. Du bör vara initiativrik, flexibel och kunna arbetat självständigt.
Tjänsten är 80-100% arbetstider mellan 07-17, helgtjänst enligt schema en del kvällar kan förekomma. Lön enligt överenskommelse.
Vi tillämpar Kommunals avtal, Bransch äldreomsorg (F)
Skriftlig ansökan skickas till niclas.lindfors@borgerskapet.se
Har du frågor om tjänsten kan du ring 08 720 89 04 Niclas Lindfors.
Senast 15 mars vill vi ha din ansökan. Vi arbetar kontinuerligt med urval och rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Besök gärna vår hemsida www.borgerskapet.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef/ssk Nahid Bahari
08-720 89 22
Enhetschef/ssk Ellen Andreassen
08-720 89 22
Kostchef Birgitta Cederqvist
08 - 720 89 15
Kostchef Birgitta Cederqvist
08 - 720 89 15
Ekonomichef Vivian Westman
08 - 720 89 02