OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Österåker, tre mil nordost om Stockholm, är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling. Det unika natursköna läget med närhet till såväl storstad som världen genom flygplatsen Arlanda attraherar. Kommunens 41 000 invånare ökade med 600 personer förra året. Befolkningen är ung och nyföretagandet hör till det starkaste i landet. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer mot högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade,professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans och en trygg miljö. Visionen är att år 2020 vara länets mest attraktiva skärgårdskommun - en skärgårdskommun i världsklass. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se.
Vi söker en kock/kockerska till vårt nya fräscha kök på Söraskolan där vi varje dag tillreder ca 1500 portioner.
Förutom att laga mat till våra egna elever, pedagoger så levererar köket mat till både kommunala och enskilda enheter.
Omfattningen kan komma att ändras något beroende på vilka enskilda kunder vi har samt hur skolan växer.
Arbetsbeskrivning:
Tillsammans med den övriga personalen i köket ansvara du för:
Att elever och pedagoger får en god och näringsriktig mat.
Att planera det dagliga arbetet i köket när det gäller den vanliga kosten,
specialkost men även i matsal och disk.
Att den hygieniska standarden hålls och att bevaka att lagar och förordningar inom
verksamheten följs.
Att arbeta för hållbar utveckling, ekologiska produkter, medarbetarnas
delaktighet och verka för nyfikenhet och lyhördhet.
Att behärska svenska i tal och skrift.
Kvalifikationer:
Kockutbildning på gymnasienivå eller motsvarande.
5 års arbetserfarenhet.
God social kompetens då arbetet består av mycket kontakt med våra beställare.
Som person är du engagerad medarbetare med stort matintresse och
trivs med att arbeta i grupp:
Du är aktiv till gruppens och din egna utveckling.
Du har hög servicekänsla och möter kunder, medarbetare och gäster med respekt.
Du besitter även utökade kunskaper i specialkosthantering samt goda kunskaper i HACCP.
Anställningens omfattning: Mån- Fre 07:00-15:30
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2015-03-27
Kontaktpersoner på detta företaget
Åsa Häger, Rektor
08-54081554
Johanna Allard, Utbildningsledare
08-540 815 53
Sara Schildt, Adm. Chef
08-54081710
Henrik Kempe, Rektor
08-540 810 45
Yvonne Aili, Enhetschef
08-54081235
Lennart Froby, Samordnare
08-540 81234
Erica Sundberg, Samordnare
08-54081245
Ulf Carlqvist, SSR
08-540
Daniela Balladares, VISION
08-54081225
Monika Smidestam, IT-chef
08 540 810 17