OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern är en fyrstjärnig anläggning som består utav hotellrum med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler.
Till Gyllene Uttern söker vi nu en kock som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell i Gränna!
Det här gör man som kock hos oss
Som kock/ Sous Chef är din uppgift att skapa unika smakupplevelser för våra gäster. Du arbetar med lunch, A la Carte och större bokningar, som Souchef är du köksmästarens högra hand vilket innebär större ansvar och fler arbetsuppgifter med delvis administrativa uppgifter. Du är van att arbeta i en snabb miljö med hög service. Tillsammans i köket skapar ni inte bara utsökt måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du kommer att arbeta med allt från ordinarie drift till stora event som bröllop och fester för hundratals personer i en sittning.
Vi har stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong, där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. I rollen kommer man att vara delaktig i att ta fram förslag, vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med en vacker miljö, en god natts sömn och värdskap från hjärtat.
Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre. I rollen ingår det även arbetsuppgifter som beställningar, inventering och att ständigt kvalitetssäkra vår produkt.
Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter som kock/ Sous Chef
Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och du har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.
Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som fyllt 18 år och har ett stort intresse och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du har ett öga för detaljer och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga.
Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor.
Du har goda kunskaper i svenska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Bra att veta
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start för tjänsten efter överenskommelse. Som kock hos oss arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Gyllene Uttern har kollektivavtal med Unionen och HRF. Start och lön enligt överenskommelse.
Så här söker du
Om du känner att du har vad vi söker så tveka inte! Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsterna besvaras av Mattias Tambour, hotellchef Gyllene Uttern, via mail: Mattias.tambour@julahotell.se
Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 15 oktober.