OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en självgående kock/ souschef som kan avlasta vår köksmästare och se till att kvalitén på maten håller en jämn och hög nivå. Vi söker dig som är kreativ och har öga för fina uppläggningar och är noggrann dels med maten men även med hygien och städning. Vi vill anställa en person som har lätt att samarbeta med andra i köket och de övriga på hotellet/ restaurangen. Vi erbjuder ett arbete med varierande uppgifter där största fokusen ligger på kvällsservice och helgarbete. Vi startade upp vår restaurang Gustawas kök och bar i maj månad med ett ny och spännande koncept som mottagits väl av både turister och Västerviksbor, vi ser nu att efterfrågan ökar mera för varje dag på att besöka oss. Därför skulle vi behöva anställa rätt person omgående. Vi önskar att man behärskar svenska eller engelska på ett tillfredställande sätt för att kunna göra sig kommunicera.