Kock specialkost - Habo

Arbetsbeskrivning

Vi söker en medarbetare till Produktionskök i Habo, med inriktning specialkost och alergener. Vi lagar mat till ca 800 elever, varav 250 portioner levereras till två andra skolor.  Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang samt att ha en god relation med kund och elever.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Specialkost
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Inventering
• nytänk/idéer specialkost

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Utbildad inom specialkost och alergener

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Anställningen är en heltidstjänst med 6 mån provanställning som övergår i en tillsvidaretjänst. Tjänsten innefattar mån-fre dagtid.

Har du frågor kontakta Sofia Karlsson 08-57883235 eller mejla sofia.karlsson@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 2017-02-17
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enl avtal.
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 1 februari 2017

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Sumo Sushi Ängelholm - söker kock

Sumo Sushi Ängelholm - söker kock

27 november 2024

Sushikock

25 november 2024

25 november 2024