OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock till Craft n’ Draft, Cupture & Event
Vi söker Kock till våra olika avdelningar på SSP. Vi erbjuder en stor variation på mat med flera olika koncept och inriktningar. Nu söker vi dig som vill arbeta med oss och utveckla våra avdelningar.
Övergripande roll och arbetsuppgifter: Hos oss arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, i en välkomnande, familjär atmosfär. Arbetet innebär förkommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Om du har en stor passion för att jobba med mat och människor så kommer du att trivas i den här rollen. Du s
Profil: Vi söker dig som gillar att laga mat och som tycker om att leverera service av 1:a klass. Du är serviceinriktad, positiv och alert med god samarbetsförmåga. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du har arbetat i restaurangkök tidigare. Ordning & reda är ledord för dig. Om du visar positiva resultat och ambition är dina karriärmöjligheter oändliga. Du klarar av att arbeta både självständigt och i ett team. God kommunikationsförmåga är ett krav.
Vi söker just nu både dig som vill arbeta heltid och deltid i vårt kök. Skriv i ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
Övrig info: SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Restaurangchef Hans-Erik Karlsson på tel. 073-688 16 67.
Välkommen med din ansökan senast den 20 okt. Märk din ansökan med Kock SSP. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. #jobbnu