OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi på SSP söker en Kock till våra avdelningar på Luleå Airport. Vi driver en Gastropub, coffeeshop och flera cateringavdelningar. Som kock hos oss arbetar du på alla olika avdelningar, så du får variation i arbetet.
Om tjänsten
Vi söker en Kock som kommer arbeta på heltid 100% i vårt produktionskök. I dina arbetsuppgifter ingår att laga dagens lunch, preppa och laga brunch, à la carte samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök.
Din profil
Vi söker dig som har restaurang- och livsmedelsutbildning samt minst 2 års erfarenhet av arbete i restaurangkök. Du kan laga god svensk husmanskost och à la carte. Att kunna läsa och tala god svenska är krav för tjänsten.
Som person har du en positiv inställning, en stor portion humor och god känsla för service. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team för att ge våra gäster en fin upplevelse. Vidare tycker du om när tempot är omväxlande och du vill gärna ha ordning och reda omkring dig. God kommunikation med kollegor och chefer är en självklarhet för dig.
Övrig info
SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Restaurangens öppettider följer flygplatsens öppettider. Arbetstiderna för den här tjänsten som 1e kock är vardagar dagtid.
För att arbeta på en flygplats måste man genomgå en individuell säkerhetsprövning, det innebär bland annat att du måste vara ostraffad.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Overgaard på daniel.overgaard@ssp.se
Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Relevant restaurangutbildning eller motsvarande
Minst 2 års erfarenhet av arbete i restaurangkök
Läsa och tala god svenska
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/