Kock, Stockholm

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Till vår verksamhet på Norrmalm i Stockholms kommun söker vi nu kock med inköpsansvar och ledarskapsegenskaper.

Här producerar vi ca 2500 portioner mat som levereras till mottagningskök eller serveras på plats.

Vi söker dig som har fokus på laganda och en ”ja-vi-kan” attityd. Du är kreativ och modern i din matlagning. Kostnadsmedvetenheten sitter i ryggmärgen. Du jobbar självständigt och kan planera ditt arbete samt arbeta under tidspress. Sodexos ledord är serviceanda, laganda och utveckling därför att det är egenskaper och beteenden som stöttar det som är viktigast för oss.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:


• Planera och organisera dagen
• Laga god mat
• Ansvara för inköp
• Kunskap inom specialkost
• Följa rutiner i egenkontrollen
• Utveckla och kvalitetssäkra den dagliga verksamheten
• Vara en god arbetskamrat

Kvalifikationer:


• Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna med skolmåltider
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av självständigt arbete
• Lösningorienterad
• Goda datakunskaper: word, excel, e-post. Erfarenhet av Mashi är meriterande

Arbetstid:

Måndag – fredag, heltid

Tillsvidaretjänst, provanställning tillämpas.

Vid frågor kontakta theodora.savvaki@sodexo.com       

 

 


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt kollektivavtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 17 mars 2015

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010