OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Grön Ko / Gronko AB
Gronko AB är ett livsmedelsföretag som grundades 2016. Vi producerar framför allt kyld färdigmat under varumärket Grön Ko. Vi producerar med MicVac-metoden och har stort fokus på smakrika, näringsrika och hållbara måltider.
För tillfället arbetar ca 30 personer på Gronko AB och systerbolagen Mässviks Gård och Grön Ko Café & Saluhall.
Vi söker:
Grön Ko i Karlstad söker en kock med erfarenhet inom storkök och produktionskök, fördel om du har utbildning i HACCP.
Du är en morgonpigg, glad, trevlig och tillmötesgående person. Du är prestigelös och du tar dig med glädje an både stora och små uppgifter. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Det är av största vikt att du är engagerad i ditt arbete och har en positiv och lösningsorienterad inställning. För att lyckas i rollen bör du ha både hög stresströskel och stor kapacitet då det förekommer perioder med hög arbetsbelastning. Du bör ha storköksvana och van vid tungt arbete med tunga lyft. Dina ansvarsområden är tillagning av råvaror som sedan ska paketeras till färdiga måltider men även andra arbetsuppgifter kan förekomma.
Arbetsuppgifter:
Förberedelse och produktion
Hantering enligt livsmedelslagen och gällande egenkontroller.
Samt alla de förekommande arbetsuppgifter som finns i ett produktionskök
Personliga egenskaper:
Flexibel och självgående
Engagemang
Noggrann
Kvalifikationer:
Minst några års erfarenhet av storkök
Erfarenhet/kännedom om livsmedelshantering
Tala och skriva svenska obehindrat är ett krav
Arbetstider: Måndag - Fredag 05:30-14:30
Anställningsform: Vikariat fram till augusti 2024.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Vi gör en löpande rekrytering och kommer att stänga ansökan när vi hittat rätt kandidat.
Vid frågor kontakta:
Monika Rådström, Produktionsledare
Telefon: 073 640 35 10
E-post: monika.radstrom@gronko.se
Mortimer Lillienau, Produktionschef
Telefon: 070 578 06 26
E-post: mortimer@gronko.se