OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om jobbet
Vi söker nu en person med flerårig erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för förbättring utav vår italienska meny (pasta och pizza) samt lunch -svensk husmanskost(viktigt)
SAMT A LA CARTE
svenskhusmanskost lunchmeny består av (kött,fisk,mm)
Det gäller deltid (lunch) skriver färdig lunch-schema varje söndag
Vi letar efter dig som står inför utmaningen och är intresserad av att gå med i vårt team att växa vår restaurang till bästa nivå
Men din uppgift som kock är ta större ansvar utav utvecklingen och bidra med att förbättra matupplevelsen.
Du ska vara engagerad komma med förslag och sätta upp nya delmål till förbättring
Du ska vara projektledare till utveckling av nya hög kvalitets rätter, samt planera skapa schema för varje vecka och genomföra delsarbetsuppgifter som krävs, samt planering av inköp, av råvaror, ha rimliga kostnader, ha en tydlig struktur
Du ska hjälpa till förbättring med hjälp dina idéer och vara smaksäker och självsäker i det du lagar
Du förmedlar din matfilosofi och hjälper oss hela vägen med funktionalitet och kunskap för att vi tillsammans ska nå våra mål och bli ett framgångsrikt kök.
Din koncept ska locka gäster, du ska våga utmana samt öka försäljningen, har stark ansvarstagande och initiativförmåga inom branchen
Rekommendation att du tar titt på vår ala carte samt lunch meny(på instagram @fornoromano), sortiment och koncept, skapa ett dokument i form av presentation vilket du delvis representerar dina framgångsrika utvecklingsideer
Viktigt att du har kompetens inom italiensk a la cartemeny(italiensk pasta, sallader, pizzor)
Du ska kunna lösa problem när de uppstår och även ha kreativ förmåga och att fånga upp och genomföra förbättringsförslag. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till
Hör av dig genast! Endast via emai