OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en person med flerårig erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för förbättring utav vår italienska meny A la carte samt lunch -svensk husmanskost(viktigt), Svenskhusmanskost lunchmeny består av (kött,fisk,pasta). Lunch-schema skrivs varje söndag.
• Vi letar efter dig som står inför utmaningen och är intresserad av att gå med i vårt team att växa vår restaurang till bästa nivå
• Men din uppgift som kock är ta större ansvar utav utvecklingen och bidra med att förbättra matupplevelsen.
• Du ska vara engagerad komma med förslag och sätta upp nya delmål till förbättring
• Du ska vara projektledare till utveckling av nya hög kvalitets rätter, samt planera skapa schema för varje vecka och genomföra dels arbetsuppgifter som krävs, samt planering av inköp, av råvaror, ha rimliga kostnader, ha en tydlig struktur
• Du ska hjälpa till förbättring med hjälp dina idéer och vara smaksäker och självsäker i det du lagar
• Du förmedlar din matfilosofi och hjälper oss hela vägen med funktionalitet och kunskap för att vi tillsammans ska nå våra mål och bli ett framgångsrikt kök.
• Viktigt att du har kompetens inom italiensk A la carte meny (italiensk pasta, sallader, pizzor)
• Du ska kunna lösa problem när de uppstår och även ha kreativ förmåga och att fånga upp och genomföra förbättringsförslag. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till
Hör av dig genast