Kock Taverna Averna

Arbetsbeskrivning

Om Tjänsten

I allt ditt arbete är det centralt att du alltid har gästen i fokus, dvs att leverera och uppfylla vad som förväntas genom ett koncept och en tydlighet som våra gäster med enkelhet kan ta till sig. Du ska fråga dig hur det du gör skapar värde för gästen och genom det skapar vi stamgäster.

Vi anser att menyn utgör en stor och avgörande del av konceptet, därför utarbetas dessa i samråd med F&B gruppen. Råvaror byts efter säsong och tillgång, likaså kan ett antal rätter komma att variera men vi jobbar med ett stort antal fastslagna konceptuella rätter per enhet.

Du är en viktig del i skapandet av upplevelsen som gästen har i restaurangen. Du jobbar utifrån de recept och tillagningsmetoder som fastställts. Det är viktigt att du och ditt arbetslag har en samsyn och enighet gällande restaurangens visioner och mål.

Att köket styrs mot budget är en annan viktig arbetsuppgift, och du kontrollerar löpande hur restaurangen ligger till mot budget via avstämningar med Kökschef och är behjälplig i att utforma en plan för hur ni når målet.



Om Taverna Averna
Taverna Averna är en pulserande bistro belägen på tredje långgatan...

Taverna Averna en del av Avenyfamiljen, som dagligen gör Göteborg roligare. Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Besök vår hemsida
Taverna Averna (https://www.tavernaaverna.se)

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Avenyfamiljen
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 juni 2020
  • Ansök senast: 18 november 2020

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024