OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ref.nr: Vv 146/2010 Inom Vård o Omsorg produceras ca 4180 portioner/dag.Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra matsalar till boende och personal.Vi levererar mat till särskilda boenden, seniorboenden, skolor och förskolor samt sköter tillagning och packning av utskick till mattjänst.Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov.Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.OM BEFATTNINGEN Adolfsbergshemmet kök är ett tillagningskök med restaurang som lagar mat till äldreomsorgen.Vi producerar ca.350 luncher, 180 desserter och 180 kvällsmatsportioner.En stor andel av dessa är specialkoster anpassade efter den enskildes behov.Stor del av portionerna packas och skickas till andra enheter.HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER -beräkna och tillaga alla typer av mat inkl.specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt.- delta i kökets kvalitetsutveckling - beställning av varor enligt gällande avtal - utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram - utföra alla i tillagningskök förekommande arbetsuppgifter.KOMPETENSKRAV - utbildad kock - erfarenhet[ från måltidsproduktion i storkök, gärna äldreomsorg.- goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift Du bör vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta.Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT MERITERANDE Erfarenhet av att arbeta med datorn som arbetsredskap.Kunskaper inom Personec, Raindance samt officeprogrammen.Vi önskar att du lämnar din ansökan via länken nedan.