OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Anna Whitlocks gymnasium som slår upp portarna i augusti 2018 kommer att bli stadens största gymnasieskola i helt nya lokaler på Kungsholmen, nära stadshuset.
Anna Whitlocks gymnasium ska vara en skola för bildning och innovation. Vår tids stora frågor, så som de uttrycks i de globala målen, kommer att genomsyra verksamheten vid AW. Vi är en skola med fokus på utbildning för hållbar utveckling. Bildning beskriver ett sätt att vara och förhålla sig till omvärlden. Bildning är livslångt och gäller livets alla områden, det förändrar vårt sätt att se på oss själva, varandra och världen. På Anna Whitlocks gymnasium tillägnar si eleverna en bildningsnivå som leder till självständighet, integritet och tillit till den egna förmågan. Innovation förknippas med mod, kreativitet och att använda kunskaper för att våga och vilja ta initiativ till språng mot något nytt och okänt, att erövra handlingskompetens. Samverkan mellan den pedagogiska, sociala och den fysiska lärmiljön ger bra förutsättningar för att lyckas med detta. Skolans restaurang kommer att vara en viktig och integrerad del av vår verksamhet. Skolan startar med ca 700 elever i åk 1 och därtill kommer hela Östra Real att inhysas i skolans lokaler under läsåret 2018-19.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig, Stockholms bästa kock som är nytänkande, kreativ och som vill vara med och starta upp köket med oss på Anna Whitlocks. Du har en gedigen erfarenhet inom yrket och vill ha äran att få vara med och påverka framtidens ungdomar här på Anna Whitlocks. Att du brinner för hållbarhet är ett krav då det kommer att genomsyra hela vår verksamhet. Du ska kunna röra dig kunskapsmässigt obehindrat mellan alla kökets stationer, därmed behöver du ha en bred kunskap i varmköket, kallköket och köket för specialkosten, rullande schema kommer att vara aktuellt Köket på Anna Whitlocks kommer att vara nytt och fullt utrustat för att kunna producera 2500 luncher. En matsal som är i två våningar med plats för 700 sittande och en mindre matsal samt ett elev Café. Vi har förmånen äran att få visa ungdomarna att mat som är gjord från grunden på bra råvaror, är framtiden.
Kvalifikationer
¤ Gedigen erfarenhet ifrån storkök och restaurang.
¤ Som kock är du kreativ, nyskapande och trygg, har en god självkänsla och samarbetsförmåga.
¤ Du trivs med att arbeta med ungdomar och att vara en synlig vuxen för dem.
¤ Du har en social talang och gillar att ha högt i tak.
¤ Du har en stor förståelse för råvaror och hur man på bästa sätt förädlar dem för en hållbar
utveckling, ditt intresse för det gröna köket är stort.
¤ Du har ett brinnande intresse för ekologiska livsmedel och vill arbeta nära råvaran.
¤ Du har en stor känsla för service och är resultat och måldriven.
¤ Engagerad i miljö och hållbarhetsfrågor.
3-årigt gymnasium inom Restaurang-livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens.
3-4 års erfarenhet av storkök/restaurang är önskvärt. Datavana
Menyplanering
Egenkontroll-HACCP
Livsmedelshygien
God kunskap om stadens riktlinjer och rutiner
Behärskar svenska i såväl tal som skrift
Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Rektor Lennart Kågestam
HR-konsult Eva Åsander
08-508 11 519
Enhetschef, Ekonomienheten Gunilla Axenbo
HR-konsult Eliana Hjelm
08-508 117 23
HR-konsult Gunilla Dahl
08-508 117 38
Tf enhetschef Oskar Sevefjord
Per Hedlund-Andersson
0850844733
Per Hansson
076-120 37 02
Maja Velasco
076-120 37 03
Jessica Forsberg
0761224310