OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Intresse för god mat och justa råvaror? Teammedlemmen vars insats man alltid kan räkna med? En blick för detaljer även i effektiv leverans?
Här finns en plats för dig!
Som kock på Biobaren skapar du grunden för varje rätt som serveras. Du är effektiv i ditt sätt att hantera råvaror och ditt kvalitetstänk genomskiner allt du gör. Ditt öga för detaljer gör att det finns en enastående noggrannhet i din leverans. Med dig i köket har var sak sin plats. Utöver köksproduktion hör även understöd i beställningar till dina arbetsuppgifter. Vi arbetar, var och en i sin egen roll, med att bidra till att vi håller våra kök rena och fräscha för att fortsätta leverera i topp.
Du som Kock
För att lyckas och trivas i rollen har ditt strukturerade arbetssätt stor betydelse. Det är viktigt för dig att varje rätt som ställs framför gästerna håller samma höga kvalitet. Du är en verklig hörnsten i vårt team och du har förmågan att se precis hur din insats påverkar slutresultatet. Du är van vid det varierande tempo som ett restaurangkök arbetar i och för dig är det en självklarhet att följa den energin i din leverans. Det är sannolikt enkelt för dig att sätta din in i de arbetssätt och köksrutiner som finns just här.
Då du uppskattar att arbeta i lag passar du in utmärkt i vårt engagerade och glada team. Tillsammans går vi in för att göra varje besök till det allra bästa för varje gäst.
Vi arbetar på kvällar och helger, ca 5 dagar i veckan, vilket behöver vara ett upplägg du trivs bra med.
Tjänsten på deltid eller heltid, 75-100%. Kollektivavtal finns.