OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/
I en totalrenoverad K-märkt fastighet beläget på Kungsholmen ansvarar Sabis för Octapharmas lunchrestaurang, café och representation. Med restaurangkonceptet “Saluhall anno 1900” serverar vi ca 380 luncher och ca 180 frukost dagligen. Vi lagar all mat från grunden, arbetar mycket med närproducerad mat, samt är en KRAV-märkt restaurang. Totalt arbetar ca 10 personer på Bistro Bryggeriet. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Nu söker vi en till kock till vårt team! Tjänsten innebär självständigt arbete i varmköket inför dagens lunch samt produktion till café och catering. Vi följer Sabis kundlöfte där kunden ska känna sig sedd och välkommen, kunna lita på oss och vi bidrar med glädje!
Vi ser gärna att du är kreativ och kommer med idéer för att tillsammans med dina kollegor utveckla utbud och menyer. Som team jobbar vi över gränserna och tänker lösningsfokuserat. Vi lagar mat från grunden och efter vad som är i säsong och arbetar aktivt med vårt hållbarhetsarbete genom tex svinnmätningar. Vi är en KRAV-certifierad restaurang och använder i stor utsträckning som möjligt ekologiska och närproducerade råvaror. Vår produkt och service är alltid under utveckling för att bli lite bättre för kunden!
Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom matlagning och gärna något års erfarenhet inom kök, men vi lägger ännu större vikt vid rätt attityd! Du är nyfiken och villig att både lära och bjuda på dina egna kunskaper. Hos oss är vi alla lagspelare som ställer upp när det behövs. Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att uppnå bästa resultat för kunden och tar både ansvar och initiativ för att vi tillsammans ska lyckas och ha roligt på jobbet!
Vi kan erbjuda dig
• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst och restaurang under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för våra anställda
Ansökan
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd framför allt på dagtid under vardagar. Frågor om tjänsten besvaras av restaurangchef Cecilia Tibblin, cecilia.tibblin@sabis.se. Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson