OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lapland Resorts AB - navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.
Inför sommarsäsongen 2020 söker vi nu dig som kock som tillsammans med oss vill jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjället precis utanför dörren.
På Hotell Fjället i Björkliden finns vår huvudrestaurang där serverar vi både lunch och middag. Vi gör också specialanpassad matlagning efter gästernas önskemål så som catering på något fjäll eller matlagning över öppen eld i vår kåta. Vi har någon form av verksamhet alla dagar i veckan. Det kräver att du är flexibel och gilla att anta nya utmaningar eller så har du redan erfarenhet från liknande verksamhet och kan bidra med nytänkande.
Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Hos oss kan tempot bli högt så vi ser gärna att du är van att ha många bollar i luften utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden.
Du bör ha flera års erfarenhet av yrket samt intresse för hotell & restaurangbranschen och känner dig redo att ge våra gäster "det lilla extra". Du talar god engelska och självklart är du utbildad kock.
Anställningsform: Säsongsanställning
Omfattning: 80%
Ort: Björkliden (Riksgränsen över midsommar). Vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2020-06-21, anställning sker löpande.
Kontaktperson: Barbro Häggkvist 0980-64182, barbro.haggkvist@laplandresorts.se